Mentre els artistes preparen els seus projectes… avui amb Oriol Nogues

Teatre amador és el projecte deslocalitzat d’Oriol Nogues per BCNProducció’16.

img_8061

En aquest projecte, es tracta d’incidir en la capacitat ficcional de l’actor amateur i fer visible la consciència i la gestió del valor simbòlic del grup. És en el teatre amateur on l’actor no desapareix mai darrere del personatge, sinó que el seu rol social continua present en escena, en un teatre on actors i públic són sovint reversibles i formen part d’un mateix grup social. Es proposarà a un col•lectiu de teatre amateur imaginar (o recordar) i integrar en el seu treball quotidià la pèrdua per la mort d’un dels seus membres. Introduir així, en un grup l’activitat del qual se centra principalment en l’àmbit de la representació, un nou pacte ficcional establert entre tots, que s’haurà d’assumir com a “real” en tots els sentits i a partir del qual es continuarà el treball de ficció habitual.

Voleu conèixer més coses del treball de l’Oriol Nogues. Us convidem a visitar la seva web.

img_5231

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, Projectes i processos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *