Mentre els artistes i comissaris preparen els seus projectes … avui amb Anna Manubens

“Proposar que la fragilitat o la debilitat puguin ser un espai de lucidesa i d’acció, la qual cosa sovint passa per una agència comunitària. Entendre allò inadequat no només com el que no convé al sistema, sinó com allò que voluntàriament es nega a adequar-se”. Aquestes són algunes de les idees de Visceral Blue, un projecte curatorial d’Anna Manubens que podrà veure’s a la Capella a partir del 27 de gener.

Mentre l’Anna Manubens i els artistes que l’acompanyen acaben d’ultimar alguns detalls, ens agrada saber més de la comissària i per això us recomanem revisar un dels seus projectes més recents, Contornos de lo audiovisual, una exposició co-comissariada per Anna Manubens i Soledad Gutierrez, amb la qual es van inaugurar els espais de Tabakalera a San Sebastián. Una relexió sobre les pràctiques audiovisuals, de la que us podeu desarregar el catàleg aquí, mentre esperem ja ansiosos el següent, Visceral Blue.

impre

Aquesta entrada s'ha publicat dins de comissaris, Exposicions i activitats, Projectes i processos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *