Bases convocatòria BCN Producció’16

BCN Producció obre la convocatòria de selecció de propostes de creació per l’any 2016. Adreçada a la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència, aquesta convocatòria incentiva la realització de projectes que necessiten recursos de producció i suport institucional per desenvolupar-se.

Amb aquest programa, que enguany arriba a la seva desena edició, La Capella contribueix a donar resposta a les necessitats econòmiques i de producció dels creadors mentre segueix de prop les pràctiques artístiques actuals, fidel a la seva funció d’equipament públic per a l’art contemporani.

Jurat:
David Armengol, Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa), Mireia Sallarès, Glòria Picazo i Francesc Ruiz.

Aquí teniu les bases de la convocatòria de BCN Producció 2016.

Formulari d’inscripció

Aquí trobeu l’enllaç a la convocatòria

I aquí l’enllaç al formulari d’inscripció

Molta sort a tots els candidats!

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de convocatories i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *