Mentre els artistes preparen els seus projectes… avui amb Enric Farrés Duran i Joana Llauradó Farrés

“El visitant ideal d’una col·lecció sentimental” és el títol del projecte d’Enric Farrés Duran i Joana Llauradó Farrés dins de la categoria de Projectes deslocalitzats de BCN Producció 2015. Mentre els artistes preparen el seu projecte, del qual sabem que tindrà a veure amb el Museu Marès, recordem un altre projecte dels mateixos artistes, presentat l’any passat al MNAC. Per això recuperem un magnífic text de Frederic Montornès, en el qual explicava la seva experiència com a visitant-participant.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Mentre els artistes preparen els seus projectes… avui amb Enric Farrés Duran i Joana Llauradó Farrés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *