Mentre els artistes preparen els seus projectes… avui amb Federico García Trujillo

“El meu treball té com a principal via d’investigació les possibilitats contemporànies dels llenguatges artesanals, amb un gran pes de la pintura i el dibuix. Intercalat entre dos pols, el meu treball es desenvolupa en la intersecció entre la construcció del pensament crític i la investigació estètica i formal dels materials”. Així comença el “statement artístic” de Federico García Trujillo, que presentarà el seu treball “Frames Rocío” a l’Espai Cub del programa Barcelona Producció 2015. Mentre el Federico García Trujillo va avançant en el seu projecte, us convidem a explorar la seva pàgina Web www.federicogarciatrujillo.com/ i saber més dels seus treballs anteriors.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, Exposicions i activitats, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *