La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… Avui Marla Jacarilla

Marla Jacarilla ha participat en dues ocasions a BCN Producció. Així ens ha respost a les preguntes que li feiem. I us recomenem també visitar la seva Web.

Cóm va ser la teva experiència a BCN Producció?

He participat a BCN Producció en dues ocasions. La primera va ser l’any 2012 en una exposició col·lectiva “La condició narrativa”, comissariada per Alexandra Laudo. La segona, va ser el 2013, en l’Espai Cub amb la instal·lació “Acotaciones tras la cuarta pared“. En ambdues ocasions em vaig sentir ajudada per un fantàstic equip professional. Quan estas acostumat a treballar amb pocs mitjans i fer-ho tot tu mateix, s’agraeix molt el fet de poder delegar part de la producció i realitzar un projecte disposant dels mitjans tècnics i humans necessaris. Això és molt necessari per a la professionalització dels joves.
Des tu experiencia, ¿hay alguna cosa que crees que sería importante que BCN Producció hiciese/aportase/propusiera?

Potser seria bo una relació més gran entre els diferents participants de cada any, potser plantejar alguna activitat conjunta al final de la temporada, no ho sé. I recuperar la convocatòria d’investigació, que era molt interessant que diferenciava BCN Producció d’altres convocatòries artístiques que centren els seus objectius únicament en una exposició.

Qué et va aportar participar a BCN Producció?

El contacte amb un entorn professionalitzat, l’experiència i l’aprenentatge que això suposa. Vist des de la distància, aram’enfronto als projectes d’una manera bastant diferent a com ho feia abans de participar a BCN Producció.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, arxiu, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *