La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… avui amb Les Salonnières

Seguim indagant en el passat de BCN Producció. Aprofitem l’estiu per parlar amb alguns dels seus protagonistes, d’edicions anteriors. Avui ho fem amb Les Salonnières.

Cóm  va ser la vostra experiència a BCN Producció?
Per nosaltres ha estat una gran oportunitat poder realitzar el projecte amb l’ajut econòmic i humà de l’equip de la Capella. A nivell tutorial ha estat genial tenir una mirada externa amb una crítica constructiva, que ens ha aportat moltíssim i continua fen-tho. Gràcies, Alex!!!! La nostra tendència a l’absoluta autogestió es va veure creuada amb una sèrie de personatges que han fet que el nostre treball pugués expandir-se i crèixer. Una de les coses que també destacaríem és la confiança i el deixar fer sense posar en qüestió el nostre treball, fins i tot en el catàleg, amb l*s de correcció lingüística que van entendre la nostra manera de comunicar-nos i encara que no del tot, en termes generals vam aconseguir que es mantingués la nostra essència!

Ara volem anar a les Amèriques i seguir amb el PROD-Couchsurfing New Art Gender!!!!! Tenim un catàleg de presentació del projecte, la web amb la info, etc. Això ha estat només el començament!!!!

Des de la vostra experiència, hi ha alguna cosa que creieu que seria important que BCN Producció fes/aportés/proposés?
Creiem que el tema de calendarització de la presentació del projecte hauria d’haver estat més concreta – creiem que en el nostre cas va ser excepcional, ja que tot el treball era procés i no podíem definir com acabaria. No vam fer una presentació convencional, sinó que ens vam llançar a fer un “musical” amb recursos mínims, un espai anti-sonor i sense recursos econòmics… sumant els desajustos propis de la Capella en el tema expositiu, es va allargar la exposició de Sonia Fernández Pan i nosaltres vam anar fluctuant d’un mes cap a un altre-.

Hi ha altres temes que no sabem si va ser a causa del nostre “despiste” o del propi tutor però el tema del catàleg; entrevista més fotos va ser una mica estressant, no hi haviem pensat. També el vídeo per a BCN Producció va ser una mica boeria. Aquests temes potser els matissaríem, però com que sempre surt tot bé, tot i que va haver-hi moments de tensió, finalment ens en vam sortir!!!

Què us a aportat participar a BCN Producció?
Ens va donar l’oportunitat de treballar durant un any en un projecte, experimentar i investigar sobre una proposta totalment oberta i experimental, amb la tutoria d’Alex Brahim, que coneixia perfectament la nostra línia de treball i totes les seves aportacions varen ser per fer crèixer el projecte. També s’ha forjat una relació que va més enllà del que és una tutoria. També la paciència de l’equip de la Capella davant un projecte poc clar pel que fa als resultats i fluctuant en el procés. També el suport de tot*s per poder realitzar una presentació que era des del començament totalment inviable!! Ens agrada jugar, experimentar i el risc… finalment vam implicar a tot*s els Art-Anfitri*ns a participar de la presentacicó, l’equip de la Capella i els de muntatge van ser la bomba!!! El tema de la presentació va ser bastant “camicace”, se’ns va proposar una presentació i vam acabar muntant un show propi d’un teatre amb els recursos de la Capella que, per descomptat, no tenen res a veure amb els del teatre. L’aportació, l’aprenentatge i la motivació varen ser totalment experiencials i experimentals, se’ns va donar un espai d’experimentació a la deriva que pots cops et pots permetre, tant durant el procés com en la presentació.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, arxiu, General, Projectes i processos i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *