La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… avui amb Tamara Kuselman

Tamara Kuselman és una artista argentina que ha viscut molt temps a Barcelona i que ara mateix viu a Holanda, mentre prepara el seu projecte més immediat, la seva participació a Generaciones, a Madrid. Li hem preguntat sobre la seva experiència a BCN Producció, i així ens ho ha explicat:

Vaig participar en el projecte comissariat per Alexandra Laudo i suposo que l’experiència de participar com a artista seleccionat per la convocatòria és diferent. Més aviat l’experiència va ser a través de la seva mediació. Va ser molt positiu tenir l’oportunitat de produïr una peça nova que després, a més de mostrar-se a Barcelona, va itinerar a Montreal, on vam viatjar tots els artistes de l’exposició.

https://vimeo.com/tamarakuselman/plan

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, arxiu, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *