La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… avui amb Ignasi Prat

Ignasi Prat va participar a BCN Producció’14 amb El Mundo de los vencedores. Salón de mayo. La experiència és molt recent i per això hem hem volgut parlar amb ell sobre la seva experiència i quines coses canviaria de BCN Producció. Això és el que ens ha dit:

Després de participar en una sèrie d’exposicions col·lectives, BCN Producció m’ha brindat l’oportunitat de fer un pas més i dur a terme la meva primera exposició individual, i l’he pogut fer acompanyat, molt ben assessorat i en unes condicions que m’han acostat al meu ideal d’exposició per al projecte. En l’àmbit professional, m’ha aportat una valuosa experiència de com adaptar una proposta en funció dels condicionants econòmics i de l’espai; m’ha permès treballar amb una gran quantitat de professionals al mateix temps, i, en definitiva, he pogut valorar tots els aspectes implícits en un projecte d’aquesta magnitud. Pel que fa al projecte, he tingut la possibilitat de rebre moltes opinions sobre el treball, que m’han possibilitat repensar molts dels seus aspectes i millorar-lo. També ha estat important el fet de poder produir físicament les peces, cosa que m’ha permès comprovar el comportament dels materials.

He trobat a faltar la programació d’alguna activitat que permetés el coneixement i l’intercanvi entre els seleccionats de la temporada.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, General, premsa i crítiques, Projectes i processos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *