La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… avui amb ALEXANDRA LAUDO

BCN Producció no només ofereix oportunitats de desenvolupar projectes artístics, sinó també curatorials. Avui parlem amb una curadora que hi ha dut a terme un projecte, Alexandra Laudo. A l’edició del 2012, va presentar La condició narrativa.

Com va ser l’experiència BCN Producció? Des de la teva experiència hi ha alguna cosa que creus que seria important que BCN Producció fes/aportés/proposés?

La meva experiència va ser sumament positiva i ara mateix no se m’acut cap altra cosa que BCN hagués pogut fer millor amb relació al meu projecte i a la meva participació. En quant al programa en sí, imagino que pot créixer o desenvolupar-se en moltes direccions, però tampoc sé si aquest és l’interès, i a més, tal i com és ara és ja molt consistent

Que creus que et va aportar participar-hi?

Em va aportar la possibilitat de treballar a una escala més gran i més professional del que fins aleshores havia tingut oportunitat de fer: vaig treballa amb un pressupost important, vaig tenir molts recursos a disposició, vaig poder col·laborar amb professionals que em van assessorar i/o van asumir gran part de les tasques de muntatge i de producció. També em va aportar visibilitat com a comissària. Potser per sobre de tot em va aportar la possibilitat d’aprendre i de professionalitzar-me una mica més.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, comissaris, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *