La història de BCN Producció a través dels seus protagonistes… avui LÚA CODERCH

Avui parlem amb Lúa Coderch, una artista que acaba de ser una de les guanyadores de la convocatòria BBVA a la creació en video. La Lúa ha participat a BCN Producció en dues ocasions, l’any 2011 i el 2014, com a part d’un projecte curatorial. Hem volgut saber que va significar per ella.

Com va ser l’experiència BCN Producció?

Vaig presentar-me per primer cop a BCN Producció (espai Cub) quan encara estava estudiant. Sospito que devia ser un dels primers dossiers que feia i presentava. Vaig resultar finalista en una primera edició, i l’any següent vaig guanyar una de les exposicions a l’espai Cub. Era pràcticament la meva primera exposició. En aquell moment va suposar un gran repte, entre d’altres coses perquè per a mi era una carta de presentació, la primera vegada que podia mostrar en públic el meu treball. Posteriorment he tornat a exposar en el marc de BCN Producció, com a part del projecte de Sonia Fernández Pan.

Des de la teva experiència hi ha alguna cosa que creus que seria important que BCN Producció fes/aportés/proposés?
La web segueix essent insuficient. Estaria bé que millorés les funcions de difusió i arxiu.

Que creus que et va aportar participar-hi?
BCN Producció va ser el meu primer contacte amb el circuit professional, amb uns estàndards professionals de producció i exhibició, i per tant per a mi va significar un aprenentatge important. D’altra banda, essent una convocatòria molt disputada i a la que es presenta molta gent, començant pel context més immediat, també duu associada una component de legitimació.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, arxiu, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *