Tot el que sempre vareu voler saber sobre BCN Producció… però no us atrevieu a preguntar

S’ha obert la convocatòria de BCN Producció 2015.
En aquest vincle podeu anar directament a les bases.
IMPORTANT: Podeu presentar les vostres propostes des del dia 24 de novembre de 2014 i fins al 8 de gener de 2015.

Però també i al llarg de les properes setmanes anirem presentant una secció de FAQ (Frequently Asked Questions) per tal ressoldre dubtes.


FAQ capítol 1

P: Quines línies de projectes s’obren i en que consisteix cadascuna d’elles?
R: Hi ha quatre línies de projectes:

A-Espai Cub: Projectes d’exposició individual a l’Espai Cub. Aquest espai se situarà a l’entrada de La Capella i consistirà en una construcció cúbica de 3 x 3 x 3 metres.
B-Sala Gran: Projectes per a exposicions individuals a la Sala Gran de La Capella.
C-Deslocalitzats: Projectes que es desenvolupin i formalitzin al marge del format expositiu.
D-Comissariat: Projectes de comissariat per a exposicions a La Capella.
P: Hi ha canvis respecte a les línies de projectes de l’any passat?
R: Sí, s’ha eliminat la categoria d’investigació, que en realitat en ocasions acabava solapant-se amb la categoria de projectes deslocalitzats. D’aquesta manera hem aconseguit augmentar el pressupost i repartir-lo millor.
P: Quina és la dotació econòmica de cadascuna de les línies?
R: Els recursos destinats es divideixen en dues parts, honoraris i producció dels projectes (que inclou impostos i despeses derivades del muntatge per a l’exposició pública). El desglosat de recursos queda així:
Espai Cub: 1.000 € (impostos inclosos) en concepte d’honoraris i 2.200 € en concepte de producció dels projectes.
B-Sala Gran: 3.000 € (impostos inclosos) en concepte d’honoraris i 8.000 € en concepte de producció dels projectes (inclosos tots els impostos).
C-Deslocalitzats: 3.000 € (impostos inclosos) en concepte d’honoraris i 5.700 € en concepte de producció dels projectes (inclosos tots els impostos).
D-Comissariat: 6.000 € (impostos inclosos) en concepte d’honoraris i 20.000 € en concepte de producció del projecte (inclosos tots els impostos, els honoraris dels artistes participants i les despeses derivades del muntatge per a l’exposició pública).

P: Quines persones composen el jurat i quina és la implicació del jurat un cop es faci pública la selecció dels projectes?
R: Més que parlar de jurat, hauriem de parlar d’una comissió formada per Ignasi Aballí, artista; Nora Ancarola, sots-directora de l’Escola d’Arts i Disseny Llotja i Presidenta de l’Associació d’Artistes Visuals de Catalunya; David Armengol, crític d’art i comissari d’exposicions; Mery Cuesta, crítca d’art, comissària, dibuixant i baterista; Rubén Verdú, artista i Oriol Gual (amb veu i sense vot), director de La Capella,  que són les persones que s’encarregaran de seleccionar els projectes. D’aquestes persones, Ignasi Aballí i Nora Ancarola només estaran implicats en el procés de selecció, mentre que David Armengol, Mery Cuesta i Ruben Verdú també duran a terme tasques de seguiment dels projectes.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de convocatories, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *