Video-entrevista amb la comissària: Sònia Fernández-Pan

L’estiu és un bon moment per revisar tots aquells textos i entrevistes que no hem tingut temps de seguir abans. Mentre la Sònia Fernández-Pan prepara la seva exposició “El Futuro no espera”, que podrem veure a la Capella a partir del mes de novembre, recuperem l’ entrevista que se li va fer fa un parell d’anys, amb motiu d’un projecte amb col·laboració amb Petia Cervera Krupova. El poder d’allò que és subversiu, l’art polític, la tasca curatorial i el paper del text en una exposició són alguns del temes de reflexió d’aquesta entrevista-confesió de 48 fantàstics minuts.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de comissaris, Projectes i processos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *