Mentre els artistes preparen els seus projectes…

… recuperem alguns documents que ens acosten a la seva manera de pensar i de treballar.
I avui ho fem amb Mireia Sallarès, que està preparant un projecte d’investigació a Sèrbia. Mentrestant, aquesta vídeo-entrevista, realitzada per Arts Coming, ens acosta a la seva metodologia de treball i fa un repàs per alguns dels seus projectes més destacats.

Quin és el punt de partida de Mireia Sallarès? “Ficar-te on no et demanen”, diu ella mateixa. A partir d’aquí, mentre explica la seva manera de fer, van apareixent nocions com “realitat”, “atzar”, “estranger”, “vídeo”, “llenguatge”, “ètica”, “col·laboració”, “espai públic” i “provocació”.

Aquestes són les claus del seu treball. Aquí el link a la vídeo-entrevista realitzada per Arts Coming.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *