Aviat Les Salonnières a Projecte Deslocalitzat!

Les Salonnieres_PROD-

Un dels projectes deslocalitzats de BCN Producció 2014 el conduirà el grup Les Salonnières. Si encara no coneixeu el que fan, podeu visitar la seva web

I aquí teniu un text explicant una mica el marc conceptual del Projecte Deslocalitzat. Ben aviat, més informació en aquest blog sobre el que estan fent.

“Welcome to ProdCouchsurfing Experience! Un viatge pels sofàs dels nostres art-amics de Barcelona i rodalies. Una nit a casa de cadascú, un “Do It With Others”. Laboratoris, salons, pistes de ball i boscos. Un intercanvi amb sistemes de la mateixa o diferent dimensió, una part de la teoria del caos. Amor subversiu!

Aquest projecte és per trobar-nos amb qui ens agradaria trobar-nos. Què passa quan Les Salo’s entren a casa de cada art-amfitrió/a? Volem crear i aprendre en col·lectiu, experimentar junts i juntes, aterrar al seu espai íntim, a night together.

Prenem l’estructura “couchsurfera” per crear un couchsurfing productiu arty-power. De 20h a 8h Les Salo’s i cada art-amfitrió/a serem un sistema obert, subjectes atractors, organismes de la cibernètica de segon ordre. No sabem què pot passar, no sabem on podem anar a parar, no sabem què pot explotar. Cada nit és un experiment artístic, cada moment s’endinsa en una creativitat cièntifica. És aleatori, atzarós i anarquista. Un intercanvi amb sistemes de la mateixa o diferent dimensió. Una part de la teoria del caos.

La segona part del ProdCouchsurfing arriba amb la producció del LP en format OVNI; una massa amorfa, desconeguda i paranormal. Un DVD multicontingut, un free download, un tour, una festa, un conglomerat de hits i coreos, aparicions d’éssers desconeguts, sons astrals, soundcloud, instruments portàtils. Serà el que vulguem que sigui, serà en col·lectiu. So, imatges, vídeo i acció! L’OVNI s’expadirà com un virus arreu de les galàxies.”

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *