Propera inauguració BCN Producció 2014

El dimarts 8 de juliol inaugurem de nou a La Capella amb els projectes de BCNProducció 2014.

A la Sala Gran, podrem veure el projecte És una escena en la què jo mateix actuo de Luís Bezeta. Es una escena en la que yo mismo actúo (És una escena en què jo mateix actuo) és un projecte videogràfic que consisteix en la gravació d’un pla panoràmic de vint segons de durada basat en la recuperació de l’única escena no trobada de la pel•lícula La Règle du jeu (1939, La regla del joc) de Jean Renoir, que va ser destruïda durant la Segona Guerra Mundial i reconstruïda trenta anys després, quan es van trobar per casualitat els negatius originals.

I a Espai Cub Laura Llaneli amb Becuadro: Què passa si tornem a fer naturals totes les notes d’una partitura? El projecte Becuadro (Becaire) pretén la desnaturalització d’una composició musical mitjançant la naturalització de totes les seves notes, modificant partitures i, per tant, el seu so. Es tracta de l’anul•lació dels bemolls i sostinguts de totes aquelles notes que estiguin alterades. Aquesta naturalització es porta a terme amb el becaire, que es converteix en la figura central del projecte. El cub actua com a espai d’anul•lació o espai de reducció en què el que passa a dins, musicalment, és natural, sense alterar.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *