Presentació de BCNProducció a la facultat de Belles Arts.

Aquest matí s’ha presentat a la facultat de Belles Arts el programa de BCNProducció 2013.

Un repàs de la mà dels artistes que van participar tant en les exposicions a Sala Gran, Espai Cub o Projecte Deslocalitzat. També hem comptat amb la presència de Rubén Verdú i Alex Brahim, membres del jurat i l’equip tutorial.

S’ha parlat de quines són les pautes de selecció dels projectes ( adequació, continguts, possibilitats de desenvolupar-se en el marc de BCN Producció, entre altres) i també els artistes ens han explicat quins van ser els processos dels seus projectes seleccionats.

Han sorgit idees interessants i observacions, algunes en relació al context artístic, i altres a partir de la relació entre els projectes i la societat. Des de com sobreviu un artista en l’actualitat, els avantatges i els inconvenients de viure i produïr obra a Barcelona, perquè la gent que va de rave té les ungles brutes, quins són els límits de la posada en escena, o perquè temes com la immigració i les fronteres sovint no són inclosos en les agendes i discursos dels moviments socials.

Una jornada amb intenció de fer més transparent el funcionament de plataformes per a la producció i difusió artística com és el cas de BCNProducció als artistes tant en procés de formació com als que ja han iniciat el recorregut professional.

Sergi Botella photo2

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, Exposicions i activitats, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.