Taller Jeleton amb Black Tulip a Espacio Práctico.

Aquest cap de setmana va tenir lloc a Espacio Práctico el taller Penélope no espera. Conduit per Jeleton (Gelen Alcántara i Jesús Arpal) i dins del projecte d’investigació de Black Tulip amb BCNProducció.

Es va presentar el TUMBLR de Jeleton, es van passar pelis interessants, vam fer debat, tallers de plantilles, berenars, lectures-massatge, noise- karaokes i tunning ( o era cosplay?) En resum, ens ho vam passar molt bé, i van sortir temes tan diversos com: feminismes, ciència-ficció, afro-futurisme, mitologies i genealogies frikis, símbols i encanteris.

2014-01-26 18.31.41

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, Exposicions i activitats, General i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *