Black Tulip i Jeleton: Penélope no espera.

tumblr_myzqniym4C1t5lg0qo1_500

Black Tulip informa que del 24 al 26 de gener Jeleton donarà un taller en Espacio Practico sobre ciència ficció; “Penélope no espera” dins del projecte “Art i ciència ficció: estratègies de potencialitat”.  Podeu veure un esborrany del programa, encara que s’estan fent retocs respecte als continguts i les pelis per exemple passaran a projectar-se al final. Si us interessa el taller només fa falta que escrigueu un email a blcktlp@gmail.com confirmant interès. El preu simbòlic del taller són 20 euros que s’abonaran el primer dia per cobrir despeses de materials en Espacio Practico.

PENELOPE NO ESPERA1

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, Exposicions i activitats, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *