Triple mortal Varis artistes Divendres, 21 Febrer, 2014 – Diumenge, 23 Març, 2014

imatge_triplemortal

Triple Mortal és una exposició que reuneix, en un mateix espai, projectes de la Facultat de Belles Arts, l’Escola Llotja i l’Escola Massana. Un total de 21 peces que van des de les arts visuals, al disseny gràfic, passant pel disseny industrial o a l’artesania. Triple Mortal es presenta com un teló de fons per parlar de la precarietat que sovint es desprèn de molts projectes d’art, disseny o artesania actuals; ja sigui des de l’ús de materials poc nobles, la voluntat de crear vincles socials o l’interès per generar estratègies de subsistència.

Els artistes participants són: Alona Vinç, Anna Villarroya i Sara Martínez, Col·lectiu Tropèl, Carlos Ruíz Sánchez, Felipe Díaz, Irene Visa, Isabel Barios, Joan Bennassar, Jona Torres, Judit Armengol, Julian Chamorro & Marta Callen, Margarita Ortegón, Marta López Sàncho, Mateu Agustí Targa, Noelia Vallano, Quars d’una, Ramón Martins da Silva, Rosana Sánchez Rufete & Aris Spentsas, Sara Manzaneda, Sonia Crizia Labiano & Miguel Ayesa Usechi.

Aquí podeu descarregar el programa d’activitats I aquí el catàleg Triple mortal

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, arxiu, Exposicions i activitats, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *