Gold20 d’ Ainara Elgoibar al COAVN (Col·legi Oficial d’Arquitectes Vasco Navarro)

El 16 de Gener inaugura Gold20 al COAVN de Bilbao. La presentació del vídeo serà el dia de la inauguració, a les 19:30. La resta de dies es pot visitar l’exposició de 9 del matí a 2 de la tarda.

” Gold20 és un tipus de vidre daurat, carent d’or, que va crear recentment la planta de Guardian Industries a Tudela (Navarra) i que s’utilitza principalment en arquitectura d’alta gamma. Les seves propietats mecàniques són idèntiques a altres productes de la gamma Sun Guard, i es presenta per tant com una de les diferents opcions cromàtiques de determinat tipus de vidre. El color, daurat, és ornament.

“Gold20” és també l’element central que dóna títol al projecte artístic que es presenta el 16 de gener en el COAVN i que constarà de dues parts. Per un costat, la presentació d’un vídeo que recull el procés de fabricació d’aquest vidre i per una altra, una mostra de treballs realitzats amb el mateix; maquetes i intervencions en les instal·lacions del COAVN que es pregunten sobre implicacions ideològiques i formals en l’ús d’un vidre de tals característiques més enllà del discurs centrat en la funcionalitat i eficiència del producte.”

Aquesta entrada s'ha publicat dins de arxiu, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *