4 PREGUNTES A SERGI BOTELLA.

i-GftqGxt-S

Sergi Botella. Foto de Pep Herrero.

Actualment estàs exposant a la Sala Gran de La Capella, però t’hem vist també en altres àmbits, com galeries o fires. Adaptes d’alguna manera el to dels teus projectes al tipus de convocatòria o espai on vols exposar? És a dir, es fa amb les convocatòries, el mateix que quan busques feina, que adaptes el CV al tipus d’empresa on et presentes?

La veritat és que no em presento a gaires. L’any passat per exemple, només a dues. La meva forma de treball és generar camps d’interès constantment i aglutinar-los al cap d’un temps, per diferents motius, que de cop, crec que necessito representar. I busco convocatòries a on funcioni la meva proposta o encaixo el que vull fer en encàrrecs que per sort normalment ja són sobre quelcom que algú sap que estic fent.

A tallar-se una ungla per treure la merda de les altres, tractes dos conceptes que podrien ser quasi antagònics: el treball i l’oci. En el camp de la creativitat a vegades costa més separar aquests dos conceptes. El fet de que a un li agradi produir ( art, literatura, pa) o que sigui vocacional fa menys dura la feina? O el treball d’artista el veus com una feina més, com ser forner o taxista.

No hi veig cap diferència, en realitat només a: “el Triomf del Oci” parlo directament d’oci i molta de la gent de la qui parlo són més profesionals en això que d’altres en les seves feines. I exacte, per mi l’art es un treball com qualsevol altre, amb la diferència que aquest treball l’he escollit jo i a les fàbriques on treballava fa anys, simplemenet era perquè ho necessitava econòmicament.

En què creus que es diferència algú que va de festa als Monegros o al Sònar, d’algú que assisteix a una inauguració?

De fet als Monegros i al Sonar hi ha molta gent profesional a part dels que van de festa, gent a qui l’hi agrada de veritat la música electrònica, i treballen portan segells, contractació periodistes etc….
A una inauguració passa el mateix hi ha gent del món de l’art, comisaris, artistes, gestors, crítics (pocs per aquí). Etc etc. I també gent a qui simplement l’hi agrada consumir art.


Pots recomanar un tema per tancar una festa?

Depèn sempre d’on: lloc, hora i tipus de públic. Així que millor tres de l’última mesclada:

Panacea (Rebirth)

Moderat (New Error)

SEM (Area5) + Angelo Badalamenti (Mulholland Drive)

Aquesta entrada s'ha publicat dins de artistes, artistes, arxiu, General, Projectes i processos i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *